Colsjaal Feeling Cosy

Artikel 1 van 22 Volgende
€ 3,95 € 1,95 (inclusief btw)

Haakpatroon voor het haken van colsjaal Feeling Cosy.
Dit haakpatroon heb ik ontworpen voor de CAL van de 'Fibergirls' die wordt gehouden van 14 februari t/m 13 maart 2024. Gratis aanmelden kon t/m 7 februari bij de Fibergirls. Heb je de oproepjes en meldingen gemist dan kun je alsnog mee doen als je dat leuk vindt. Je kunt hier het haakpatroon t/m 13 maart voor € 1,95 bestellen i.p.v. € 3,95. Je krijgt dan 3 weken lang elke week via de mail een deel van het haakpatroon. Het eerste deel is op 14 februari gemaild naar de deelnemers en het tweede deel op 21 februari. Mocht je nog mee willen doen met de CAL, bestel dan het patroon en ik zal na ontvangst van de betaling binnen 24 uur het eerste en tweede deel van het patroon naar je mailen. Haak je gezellig mee?
Wil je niet mee doen met de CAL en het patroon dus liever in 1 keer ontvangen, maar wil je wel graag de korting?
Geef dit dan aan bij je bestelling, dit kan bij 'opmerkingen' nadat je op 'bestelling afronden' hebt geklikt! Maar let op het patroon wordt dan wel pas gemaild als alle 3 de delen van het patroon uitgekomen zijn. Dit zal dus op 28 februari 2024 zijn.

Bij Made By Siem shop zijn pakketten te bestellen met de garens voor het haken van deze colsjaal en je krijgt er dan ook nog een klein cadeautje bij. De pakketten van Siem zijn altijd een feestje om uit te pakken!
Op de laatste foto staan de kleurcombinaties die als haakpakket te bestellen zijn.
Via onderstaande link kom je direct bij de haakpakketten uit.
https://www.madebysiemshop.nl/webshop/haakpakketten/wel-krea/ 

Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail van info@welkrea.nl in je spambox terecht komt. Hou deze dus ook in de gaten.
Onderaan in de bevestigingmail staan de gegevens waar je de betaling voor je bestelling naar over kan maken. Zodra het bedrag op mijn rekening staat dan zal ik het haakpatroon / de haakpatronen zo snel mogelijk naar je mailen.

Info Fibergirls:
YouTube kanaal
Facebook
Instagram

Info Made by Siem shop:
www.madebysiemshop.nl
YouTube kanaal
Facebook
Instagram

© 2021 - 2024 www.welkrea.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel