Over mij

Hoi,

Mijn naam is Evelyne en in mijn vrijetijd ben ik graag creatief bezig! Ik heb verschillende creatieve hobby's en besteed daar dus ook best veel vrijetijd aan. Toen onze dochters klein waren stond het creatief bezig zijn een paar jaar op een laag pitje. Maar ik miste het toch wel behoorlijk, dus zodra ik er weer wat meer tijd voor kreeg ben ik langzaamaan toch weer begonnen. Ik vind veel dingen leuk om te doen, maar schilderen en haken zijn toch wel het meest favoriet.

Sinds begin 2019 ontwerp ik met veel plezier haakpatronen, waarvan er al een aantal in haaktijdschrift 'Aan de Haak' hebben gestaan. Daar ben ik natuurlijk super trots op. Ik vind het erg leuk om te doen en ik voel me ook best wel vereerd dat een tijdschrift interesse heeft in mijn patronen. 5 Patronen hebben zelfs in een Duits haaktijdschrift gestaan. Ook ben ik natuurlijk super trots op mijn eerste haakboek die ik heb mogen maken en uitbrengen in samenwerking met Yarnsea. Mijn haakboek 'Creatief met haaknaald en garen' is uitgekomen in oktober 2021. Meer informatie over mijn boek kunnen jullie vinden bij 'Haakpatronen' en natuurlijk op de website van Yarnsea.

Ook op Instagram, Facebook en YouTube heb ik een Wel Krea account en kun je me volgen. Op Instagram en Facebook plaats ik berichtjes en foto's over mijn haakprojecten, waar ik zoal mee bezig ben, foto's van mijn schilderijen enzovoorts.
En op YouTube heb ik een eigen Vlog
Wel Krea - YouTube 
Daar plaats ik af en toe een filmpje (Vlog) over mijn haak avonturen, garens, aankopen, huisdieren enz.
Ik zou het heel leuk vinden als jullie daar ook een keer een kijkje komen nemen en mijn Vlogs gaan volgen. ;-)

       Hartelijke en creatieve groet, Evelyne                                                                         

© 2021 - 2024 www.welkrea.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel